Om Fjernarkiv Danmark

100% danskejet virksomhed

 

Fjernarkiv Danmark er skabt ud fra vores vision om at skabe et helt sikkert, trygt og fleksibelt opbevaringstilbud til såvel offentlige som private virksomheder.

 

Lær os at kendeKontakt os
Opbevaringstilbud - Fjernarkiv Danmark

OM FJERNARKIV DANMARK

Vi leverer professionelle opbevaringsløsninger til private og offentlige virksomheder

Fjernarkiv Danmark er en 100% danskejet virksomhed, som vi har stiftet ud fra en vision om at skabe et helt sikkert, trygt og fleksibelt opbevaringstilbud til såvel offentlige som private virksomheder. Vores kunder tæller nogle af Danmarks største virksomheder og vi håndterer alt lige fra arkiver til teaterkostumer og museumsgenstande til kontorinventar. Vi har rigtig mange års erfaring i markedet, og vi læner os selvfølgelig op ad de bedste it-platforme og sikkerhedssystemer branchen kan levere.

Nemt, sikkert og trygt opbevaringstilbud

For at sikre vores kunder fuldt overblik og let tilgængelighed, når det der er opbevaret skal findes igen, stiller vi vores webbaserede kundeportal til rådighed for søgning og bestilling. Vi leverer hver dag i hele Storkøbenhavn, helt ned til 2 timer fra bestilling eller du kan selv komme og hente.

Alle vores løsninger er således designet til at tilbyde kunden fuld fleksibilitet og skalérbarhed, og vores arkiveringsløsninger er naturligvis fuldt fremtidssikrede set fra et digitalt perspektiv.

Fjernarkiv Danmarks ydelser henvender sig til alle virksomheder, som har et behov for sikker opbevaring. Vi sætter som sådan ingen grænser for, hvad du kan opbevare hos os, så længe det ikke kan gøre skade på det, vi opbevarer for andre kunder.

sikkerheden hos fjernarkiv danmark

Hos os er sikkerheden højt prioriteret

Hos Fjernarkiv Danmark arbejder vi professionelt med sikker opbevaring. Vores primære mål er at sikre, at vores kunders aktiver opbevares med maksimal sikkerhed, og at procedurerne for registrering og genfinding er lige så pålidelige som selve opbevaringen. Vi har derfor etableret os i et af Danmarks mest sikrede miljøer, hvor jeres arkivalier opbevares tørt, sikkert og trygt.

 

$

Brandsensorer og alarmering

$

Brandslukning

$

Rambuksikring

$

Videoovervågning

$

Adgangskontrol

$

Indbrudsalarmering

Opbevaringstilbud - Fjernarkiv Danmark

sikkerheden hos fjernarkiv danmark

Vores vigtigste opgave

Vi ser det som vores vigtigste opgave at sørge for, at vores kunders aktiver opbevares så sikkert som muligt, og at rutinerne omkring registrering og genfinding er lige så sikre som selve opbevaringen.

Vores arbejdsgange er bygget op omkring en af branchens mest benyttede it platforme, hvilket sikrer, at der hele tiden er fuld kontrol over bevægelser på og udlån fra lageret. Alle ansatte hos Fjernarkiv Danmark har ren straffeattest og har underskrevet en fortrolighedserklæring, og vi behandler altid data fortroligt og jf gældende persondata lovgivning.

Data som overføres til kunder krypteres og alle kunderettede systemer er krypteret med SSL.

om fjernarkiv danmark

Personerne bag Fjernarkiv Danmark

Fjernarkiv Danmark er stiftet i 2016 og ejes af en dansk aktionærgruppe, som har mange års erfaring med succesfuld virksomhedsdrift indenfor områderne:

$

Sikkerhedsopbevaring

$

Arkivering

$

Arkivdrift

$

Digitalisering

$

Sikkerhedsmakulering

$

Aflevering til Rigsarkivet

Kontakt os

Søren Eltorp
Direktør & Partner

Tlf. +45 2049 8671
E-mail: soren.eltorp@fjernarkiv.dk

Thomas Eltorp
Direktør & Partner

Tlf. +45 2819 1942
E-mail: thomas.eltorp@fjernarkiv.dk

Hanne Olsen
Konsulent

Tlf. +45 6142 6163
E-mail: hanne.olsen@fjernarkiv.dk

Therese Britbo
Lageransvarlig

Tlf. +45 4097 9840
E-mail: therese.britbo@fjernarkiv.dk